Image

LIV: de voordelen van een one-stop-shop formule

24 september 2020

Ben je met een woning bezig in een nieuwbouwproject van een van onze opdrachtgevers, dan is de kans groot dat wij je in woonbelevingscentrum LIV mogen verwelkomen. Maar wat is LIV nou eigenlijk, en waarom is het kopen van een nieuwbouwwoning dankzij LIV zoveel fijner?

Klant centraal

Woonbelevingscentrum LIV is een samenwerkingsverband tussen verschillende nieuwbouwpartijen. Zij zagen namelijk dat het beter kon voor jou als koper van een nieuwbouwwoning, hun gezamenlijke klant. Het kon beter, makkelijker en leuker. Ze sloegen de handen ineen en breidden hun partnership uit met andere experts, zodat de klant op één locatie, in één customer journey, terecht kon voor inspiratie, begeleiding en advies.


Alles onder één dak

Met je droomwoning bezig zijn geeft voldoening, maar kan ook overweldigend en intensief zijn. Het is daarom fijn als je niet afzonderlijk naar de makelaar, aannemer, hypotheekadviseur en keuken- en badkamershowroom hoeft. In LIV komen alle specialistische partijen waar je mee te maken krijgt bij de aankoop van je droomwoning samen, onder één dak. Zodat je als koper op één plek, de juiste woonkeuzes kunt maken. Met je verstand, maar ook op je gevoel. En dat scheelt ook nog eens heel veel tijd.

 

 

Bouwtekeningen komen tot leven

Een nieuwbouwwoning is fantastisch! Maar hoe maak je als koper nu de beste keuzes als je alleen nog maar een bouwtekening voor handen hebt? LIV is het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwwoning, al vóór de daadwerkelijke bouw, tot leven komt. In de showroom van meer dan 3.000 m2 staan vier modelwoningen op ware grootte. Deze woningen zijn volledig ingericht en variëren in indeling en stijl. Loop er op je gemak doorheen, laat je inspireren en ontdek wat er allemaal mogelijk is qua afmetingen, materialen, afwerkingen en uitbouwopties. In LIV beleef je wat je krijgt, en daardoor maak je betere woonkeuzes. LIV staat niet voor niets voor Leven, Inspireren en Verleiden.

 

Alleen nog maar verhuizen

De one-stop-shop formule levert jou ook later in het aankoopproces genoeg voordelen op. Kun je gebruik maken van het LIV-concept in optima forma, en kies je zowel de keuken, badkamer als woonklaarproducten in LIV uit? Dan wordt het leidingwerk en de montage centraal gecoördineerd vanuit je aannemer. Daar heb jij geen omkijken meer naar.

Bovendien hebben de partners van LIV toegang tot de bouwplaats en kunnen de installaties en producten geplaatst worden vóór oplevering, zonder dat het consequenties heeft op de bouwtijd. Dat betekent dus dat jij sneller je fonkelnieuwe woning kunt betrekken, en jij je tijdens de laatste bouwfase alleen nog maar bezig hoeft te houden met het regelen van de verhuizing.

 

Zo zie je maar: een nieuwbouwwoning geeft niet alleen praktische voordelen, de aankoop ervan kan ook nog bijzonder inspirerend en makkelijk zijn dankzij alle voordelen van een one-stop-shop-formule als Woonbelevingscentrum LIV! Wanneer mogen we jou verwelkomen?