Image

‘’Wooncoach’’ een onmisbare rol binnen het LIV Woonbelevingscentrum!

21 juni 2022

De toewijzing van dat éne project, waar jij zo graag een woning wil, heeft plaatsgevonden… Word je gebeld met het fantastische nieuws dat je een woning toegewezen heb gekregen of mis je de boot? Daar is dan het verlossende telefoontje; Yes! Je hebt de woning van je dromen toegewezen gekregen! Waar je in eerste instantie alleen maar blijdschap en euforie voelt, daalt het nieuws langzaam in en denk je: maar hoe nu verder?

Een nieuwbouwwoning is onwijs leuk, maar tegelijkertijd ook enorm spannend. In een korte tijd komt er namelijk best veel op je af. Voor sommigen is het de koop van een eerste woning, een ander stroomt misschien door, maar bij het kopen van een nieuwbouw woning komt nou eenmaal veel kijken. Hoe te gek is het ook dat je je huis helemaal kan inrichten naar eigen smaak, tegelijkertijd geeft dit ook veel keuzestress. Om jou te ontzorgen gedurende deze periode, is de rol van wooncoach in het leven geroepen! De wooncoach is namelijk jouw aanspreekpunt vanaf het tekenen van de koop-aanneemovereenkomst, tot aan oplevering van je woning.

Hulp bij het realiseren van je droom

Als wooncoach helpen wij onze koper(s) bij het realiseren van zijn/haar droom, zodat de nieuwbouwwoning of- appartement helemaal voldoet aan zijn/haar wensen. Aan welke keuzes kan je denken? Het kan hierbij gaan om een uitbouw, dakkapel, de keuken, het sanitair, de vloeren, deuren, maar ook hele praktische zaken als ‘waar komen de lichtpunten het beste tot uiting?’ Waar is het handig om een stopcontact te laten plaatsen Kleine dingen, maar soms zie je als koper de bomen door het bos niet meer...

Verbindende factor tussen de koper(s)

Als wooncoach zijn wij de verbindende factor tussen de koper(s) en de interne organisatie van de projectontwikkelaars & aannemers. Naast de verbindende factor zijn wij ook voor onze koper(s) de inspirerende, adviserende en coördinerende factor.

Samen maken we er een feestje van!

De deadline nadert, maar ben je dit door alle drukte even vergeten? Geen zorgen wij helpen je herinneren! ‘’Is het mogelijk om de badkamer te vergroten?’’ Wij vragen het voor je na! Waar wij kunnen, zullen wij je helpen. Ons doel is namelijk om er samen met jou een feestje van te maken. En binnen in LIV hangen wij nou eenmaal graag de slingers op, dus dat komt wel goed!

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door LIV Wooncoach.