Image

Zo verloopt het adviesgesprek voor jouw nieuwe keuken

04 maart 2021

Als je een nieuwbouwwoning gekocht hebt, ga je onder andere keuzes maken voor een splinternieuwe keuken. Een ideaal moment om te gaan voor de keuken van je dromen! We leggen je graag uit hoe een adviesgesprek verloopt met een keukenspecialist in LIV.

Heb je een afspraak in LIV over je nieuwe keuken, dan ga je in gesprek met een adviseur van Keuken Design Nijmegen. Een adviesgesprek duurt gemiddeld 2,5 uur, we nemen namelijk graag de tijd voor je. 

 

Een inspiratieronde door de showroom

Jouw zoektocht start met een inspiratieronde. Onze merken SieMatic, Häcker en Pronorm zijn op verschillende plekken binnen LIV te bewonderen. Neem eens een kijkje in de keukens van de modelwoningen en maak een ronde door het speciale keukengedeelte binnen LIV. Met keuze uit meer dan 150 kleuren en diverse merken apparatuur zoals o.a. Bora, Quooker, Miele, ATAG en Siemens.

 

Aan de tekentafel

Welke mogelijkheden zijn er binnen de ruimte? Wat is de gewenste indeling? Wij zijn al op de hoogte gesteld van de mogelijkheden binnen de keukenruimte. En op basis van de mogelijkheden en je wensen kunnen we meteen aan de slag met het maken van een ontwerp. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een keuken moet perfect bij je passen en gaat heel wat jaren mee. Het is dus belangrijk om al je wensen en behoeften mee te nemen in het ontwerp.

 

 

Keuzes, keuzes, keuzes

Samen kijken we naar het materiaal, de kleuren en de gewenste apparatuur. Kunststof, graniet of toch liever composiet? Glanzende of matte fronten? Greeploos of met greep? We nemen alle keuzes met je door om tot het perfecte ontwerp te komen.

 

 

Wij gaan voor je aan de slag

Nu je al die keuzes hebt gemaakt, kun je achterover leunen. Wij gaan voor je aan de slag. Op basis van je wensen stellen we een overzichtelijke en transparante offerte op. Is deze akkoord? Dan zetten we het keukenontwerp om in technische tekeningen, zodat het leidingwerk op de juiste plek komt te zitten. Maak je niet druk, wij regelen dit voor je. Ook over het inmeten, het leveren en het plaatsen van de nieuwe keuken hoef jij je niet druk te maken. Wij ontzorgen van A tot Z. Voor je het weet sta je heerlijk te koken in je nieuwe keuken!

 

Over dit artikel

In woonbelevingscentrum LIV komen alle specialisten waar je mee te maken krijgt als je een nieuwbouwwoning koopt, samen onder één groot dak. Dit artikel is geschreven door Keuken Design Nijmegen, de keukenspecialist en tevens partner in LIV. Meer weten over Keuken Design Nijmegen? Bekijk de website www.kd-nijmegen.nl