Regel je
financiering

Na je gesprek bij de wooncoach, kun je meteen door naar de financieel adviseur bij LIV. Zodat je direct weet wat je financiële mogelijkheden zijn. En hoeveel ruimte je hebt voor zaken als inrichting en bouwopties.


Droomwoning
of realiteit

In LIV hebben we financieel adviseurs die je bijstaan met vragen over het afsluiten van de juiste hypotheek. Naar aanleiding van je persoonlijke situatie krijg je van de financieel adviseur in LIV een indicatie voor welk bedrag je een nieuwbouwwoning kunt kopen. Zodat je meteen weet of jouw droomwoning realiteit kan worden.

 


Koperskeuzes
wensen en mogelijkheden

Je hebt vast weleens gehoord van het woord ‘bouwdepot’ en misschien ook wel van ‘koperskeuzes’. In simpele taal bedoelen we bij koperskeuzes een lange lijst met allemaal opties waaruit je kunt kiezen, om de woning te laten aansluiten op jouw specifieke woonwensen. Binnen de mogelijkheden van het nieuwbouwproject. Hierbij kun je denken aan een uitbouw, maar ook een ander type binnendeur of lichtknop.

Al deze keuzes zijn tijd-  en vaak ook geldgebonden. Sommige keuzes vallen binnen de aanschafprijs van je nieuwbouwwoning (de v.o.n.-prijs) en voor sommige keuzes is het verstandig om extra budget te reserveren in een bouwdepot. Hoe groot dit bouwdepot wordt, bepaal je uiteraard zelf op basis van je woonwensen en je financiële budget.


Weet vroeg genoeg
wat je financiële ruimte is

Door je persoonlijke woonkeuzes al in een vroeg stadium in kaart te brengen, kun je de hypotheekaanvraag zo nauwkeurig mogelijk indienen. Je bespaart jezelf hierdoor eventuele teleurstellingen in een latere fase.

Na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst heb je, in de meeste gevallen, acht weken de tijd om de financiering van je woning officieel in orde te maken. De financieel adviseur in LIV kan de hypotheekaanvraag voor je indienen en begeleidt je bij het definitief maken van de financiering.

Wij helpen je graag verder

Maak een
afspraak

Wil jij weten hoeveel financiële ruimte jij hebt voor jouw droomwoning? In een afspraak met onze financieel adviseurs weet je direct waar je aan toe bent.

Maak een afspraak

Heb je een
vraag?

Wij helpen je graag!
Neem contact op en stel je vraag over financieel advies en hypotheken direct aan onze adviseurs.

Neem contact op