Regel je
hypotheek

Heb jij je oog laten vallen op een nieuwbouwwoning, dan wil je graag weten wat de financiële mogelijkheden zijn bij jouw persoonlijke situatie. Ga in gesprek met een adviseur van LIV Hypotheken, waar en wanneer het jou uitkomt.

Onafhankelijk

In LIV staat het team van LIV Hypotheken BV voor je klaar met antwoorden over de juiste hypotheek, bij jouw persoonlijke situatie. LIV Hypotheken is een onafhankelijke partner en geeft eerlijk hypotheekadvies, om ervoor te zorgen dat jouw hypotheek nu en in de toekomst betaalbaar blijft.

Droomwoning
of realiteit

Biedt jouw financiële situatie voldoende ruimte voor jouw droomwoning, dan ontvang je van LIV Hypotheken de Financierings Belofte. Je kunt deze meesturen met je inschrijving op een woning. Daarmee laat je zien dat jij de woning ook echt kunt betalen en krijg je voorrang ten opzichte van geïnteresseerden die géén hypotheekbelofte zoals die van LIV Hypotheken hebben meegestuurd. 

Bovendien geeft de Financierings Belofte jou een garantie op de financiering. Zo weet je zeker dat jouw droomwoning realiteit kan worden!

Specialist in nieuwbouwhypotheken

Wist je dat er mogelijkheden zijn om in je hypotheek extra budgetten op te nemen? Bijna alle woonkeuzes die je in LIV maakt, kun je mee financieren. Omdat je in LIV alles onder één dak vindt, is onze partner LIV Hypotheken op de hoogte van de details per project en kan je daar dus alles over vertellen. Nog een reden om te kiezen voor LIV Hypotheken!

Neem direct contact op met LIV Hypotheken

LIV Hypotheken
partner in LIV

LIV Hypotheken BV is een jong bedrijf, dat bekendstaat om de uitstekende bereikbaarheid en deskundigheid van de adviseurs. Als specialisten in nieuwbouwhypotheken, weten de adviseurs van LIV Hypotheken als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwbouw woning.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is LIV Hypotheken onafhankelijk van LIV Wonen.

Bezoek de website van LIV Hypotheken